zondag 28 mei 2017

27-5-2017: Sri Chinmoy 50 km, Amsterdamse Bos


Ja, het was warm. Lees de verschillende sociale media en je wist het al. Iedereen die één dezer dagen een stukje heeft gelopen schrijft erover dus dat hoef ik dan dus niet meer te doen. Of wel? 
Ook in het Amsterdamse Bos was het warm, een graadje of 30. Gelukkig hoefde ik maar 50 km te lopen maar er waren ook hittebestendige lopers 100 km aan het lopen. Om de 50 km lopers ook een beetje te trainen in hittebestendigheid mochten wij om 12 uur starten en dus op het heetst van de dag lopen. Ik vind het prima, de komende zomer staan er voor mij nog wat ultra's op het programma en de kans dat het dan warm wordt is heel groot dus kon ik hier alvast wat trainen. Nou is dat woordje 'trainen' geen excuus om mijn tegenvallende tijd (5.00.11 uur) goed te praten. Veel sneller had ik het niet gekund. Alles aan mijn lijf werkte mee, geen enkel probleem, maar toch was dit het maximaal haalbare voor deze dag. En daar ben ik best tevreden mee. 

dinsdag 2 mei 2017

29/30-4-2017: Iserlohner Heimatversorger-Lauf am Seilersee, Iserlohn (GER)


Mijn tiende 24 uurs wedstrijd en, om meteen maar met de deur in huis te vallen: ook mijn laatste 24 uur. Maar daarover later meer.
Vrijdag zijn we al aangekomen in Iserlohn en heb ik het parcours bekeken. Het eerste wat ik daar tegenkwam waren eenden en ganzen. In mijn verslagen over de 24 uur van Steenbergen heb ik ze al regelmatig beschreven en op Texel had ik er ook een ontmoeting mee. Ik kan er nu weer een verhaaltje over gaan schrijven maar dat zal ik niet doen. Jullie moeten dus het verhaal van de gans met zijn eendenvriendje en de ganzenstront aan mijn schoenen missen en de ganzenkindjes zal ik ook niet noemen (het waren er zes).