maandag 8 april 2013

Utrechtpad: Veenendaal-Baarn


De laatste etappe, van Veenendaal naar Baarn. Jos moest in Wageningen zijn dus kreeg ik mooi een lift. Op een triest industrieterrein langs de snelweg werd ik gedropt en ging op zoek naar de route. Dat lukt vrij gemakkelijk, behalve dan dat er wel een wegopbreking was precies op het punt waar ik dacht de route te kunnen oppikken. Dus mooi extra meters kunnen maken.
Wat minder bos vandaag dan de vorige keer maar zeker niet minder mooi. Vandaag ook mijn eerste vlinders van dit jaar gezien, vele lammetjes, vogels, paarden en de hele dag zon. Het windje wat er stond viel in het niet bij vorige week. Van Veenendaal naar Renswoude met kasteel Renswoude. Dan naar Scherpenzeel met huis Scherpenzeel, de Grebbelinie met de vele bunkers, landgoed Den Treek, door Amersfoort, door de polder, langs de Eem en dan naar Baarn. En daar tussenin heel veel ander moois.
Aan het eind van de route weer een wegopbreking zodat ik in Baarn naar het station moest zoeken. Gelukkig ken ik daar redelijk de weg dus was ik net op tijd voor de trein. Maar die had vertraging dus ik had me niet hoeven haasten.

Vandaag liep ik in totaal 59 km. De foto's zie je hier en de route hieronder:


1 opmerking:

  1. Zo, dat rondje is ook weer rond, naja, laten we zeggen rond dan.
    Was een stuk plezierig lopen, dan vorige week, met al dat gepoeperdepoeppoep toen....
    Heerlijk in't zonnetje, windje achter....geen wonder dat sprintje na 59km.
    Tsja, treinen hadden vertraging vandaag, ook ervaren

    BeantwoordenVerwijderen